1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19

Εξειδίκευση στην Άνοια
και Παρεμβάσεις

Με εξειδίκευση και παρεμβάσεις για την άνοια, προτείνουμε ένα νέο μοντέλο φροντίδας για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίδα Εγκεφαλικών
και Καταγμάτων

Με εξοπλισμό, τεχνογνωσία
και καταρτισμένους συνεργάτες συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση καταγμάτων και εγκεφαλικών.

Διαβάστε περισσότερα

Νοητική Ενδυνάμωση
και Αξιολόγηση

Με νοητική ενδυνάμωση, αξιολόγηση και δραστηριότητες ενισχύουμε τον προσανατολισμό στον χώρο και στον χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

Δυναμικό Μοντέλο Φροντίδας

Το δυναμικό μοντέλο φροντίδας που ακολουθούμε στοχεύει 
στην απασχόληση και στην κινητοποίηση των ενοίκων μας.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Στιγμές μας

Οι Συνεργασίες μας

Προβάλουμε τις συνεργασίες μας γιατί είμαστε περήφανοι για το δίκτυο που έχουμε δημιουργήσει στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Εκδηλώσεις μας

Τα Νέα μας

 • Εκπαιδευτική Συνεργασία με τον Οργανισμό Korea Gapyear
 • Οδηγός: «Βοήθεια για τους περιθάλποντες ατόμων με άνοια»
 • LTC-MAN
 • Άκτιος Οδηγός
 • Άκτιος Αρτ Παλάς
 • Ώρες Επισκεπτηρίου στον Άκτιο
 • Σταθμός Ημερήσιας Απασχόλησης

Διαβάστε περισσότερα

 

Συνεργασία με MDN Europe

Ο Άκτιος από τον Απρίλιο του 2010 έγινε μέλος του Ευρωπαϊκού Ομίλου MDN Europe. Ο Όμιλος MDN Europe αποτελείται από ένα ευρωπαϊκό δίκτυο πολυτελών κέντρων φροντίδας ηλικιωμένων και ηλικιωμένων με άνοια που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Στην Επιστημονική Επιτροπή του Ομίλου μετέχουν, μεταξύ άλλων, οι Καθηγητές Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου του Τελ Αβιβ Michael Davidson και Shlomo Noy και ο Καθηγητής και επικεφαλής του τμήματος Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Complutense της Μαδρίτης Juan J. López-Ibor. Το εγχείρημα που έχει αναλάβει η MDN Europe είναι να θέσει σε λειτουργία 2.500 κλίνες στα επόμενα χρόνια στα μεγάλα αστικά κέντρα χωρών όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Σλοβακία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Ρουμανία και η Τσεχία.

Η συνεργασία του Άκτιου με την MDN Europe σηματοδοτεί τη νέα πραγματικότητα στη φροντίδα ηλικιωμένων με άνοια στην Ελλάδα. Αναβαθμίζουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας και εφαρμόζουμε κριτήρια ποιότητας υπό την εποπτεία μιας διεθνούς επιτροπής ειδικών σε θέματα άνοιας. Η δέσμευσή μας είναι να βελτιωνόμαστε διαρκώς και να παρέχουμε αξιόπιστες και πρωτοποριακές υπηρεσίες φροντίδας ηλικιωμένων και ηλικιωμένων με άνοια, πάντα όμως με ανθρώπινο πρόσωπο.

MDN Europe Limited, New Cavendish Street, London W1W 6XD, United Kingdom. www.md-nursing.com

Συνεργασία με Κέντρο Ημερήσιας Αποκατάστασης «Ιατρική Άσκηση»

Η Ιατρική Άσκηση δίνει τη δυνατότητα παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών στον Άκτιο Οδηγό:

 • Ιατρική εξέταση από εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρό φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης
 • Φυσικοθεραπευτική φροντίδα
 • Θεραπευτική άσκηση- εκγύμναση
 • Εργοθεραπεία
 • Λογοθεραπεία
 • Ψυχολογική υποστήριξη
 • Διατροφολογική υποστήριξη
 • Νοητική Ενδυνάμωση
 • Υποστήριξη ασθενών (φύλαξη, συνοδεία, μεταφορά, νοσηλευτική φροντίδα).

Συνεργασία με MATERIA

Με την έναρξη λειτουργίας του Άκτιου το 2007 ξεκίνησε και η στενή συνεργασία με τον ΟΜΙΛΟ ΜΑΤΕΡΙΑ. Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΤΕΡΙΑ δημιουργεί και αναπτύσσει συνεχώς πρωτοποριακές υπηρεσίες για την Τρίτη Ηλικία στην Κύπρο. Στις μονάδες Φροντίδας και Αποκατάστασης MATERIA προσφέρονται ποιοτική φροντίδα, κοινωνικότητα, αναψυχή και πληθώρα θεραπειών, καθώς και ολοκληρωμένα προγράμματα αποκατάστασης με καταρτισμένους φυσιοθεραπευτές, εργοθεραπευτή, μουσικοθεραπεύτρια, ψυχογεροντολόγο, ψυχολόγο και λογοθεραπεύτρια. Στο MATERIA προσφέρονται επίσης υπηρεσίες Ημερήσιας και Βραχυπρόθεσμης Διαμονής, υπηρεσίες Εκπαίδευσης Φροντιστριών (Κυπρίων και αλλοδαπών) και Νοσηλευτικές υπηρεσίες για Εξωτερικούς Ασθενείς.

Η συνεργασία του Άκτιου με τον ΟΜΙΛΟ ΜΑΤΕΡΙΑ βασίζεται σε τομείς επιστημονικής ενημέρωσης και εφαρμογής καινοτομιών, εκπαίδευσης προσωπικού και ανάπτυξης καινούριων υπηρεσιών. Η Διευθύντρια του MATERIA κα Μαρίνα Πολυκάρπου είναι Ψυχολόγος-Γεροντολόγος και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Άκτιου.

MATERIA, Αθαλάσσης 21, 2221, Λατσιά, Λευκωσία, Κύπρος. www.materia.com.cy

Εκπαιδευτικές Συνεργασίες

Στόχος όλων όσων εργαζόμαστε στον Άκτιο είναι να ενημερωνόμαστε για τις νέες εξελίξεις στον τομέα μας, αλλά και να εκπαιδεύουμε το στενό και ευρύτερο κοινωνικό μας περιβάλλον. Ο Άκτιος από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του συμμετέχει δυναμικά σε δραστηριότητες που αφορούν τους ηλικιωμένους και τα άτομα με νόσο Alzheimer και συναφείς διαταραχές. Συμμετέχουμε ενεργά σε προγράμματα και δράσεις της μη κυβερνητικής οργάνωσης 50και Ελλάς και της Εταιρείας Νόσου Alzheimer Συναφών Διαταραχών Αθηνών. Από το 2007 συμμετέχουμε στην εκπαίδευση Εθελοντών Κοινωνικής Φροντίδας που εργάζονται σε μονάδες και προγράμματα εκπαίδευσης εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο Άκτιος αποτελεί κέντρο εκπαίδευσης για επαγγελματίες υγείας και πρόνοιας από πληθώρα ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και οργανισμών της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα στα χρόνια λειτουργίας μας τη μονάδα έχουν επισκεφθεί γερουσιαστές, εκπρόσωποι Υπουργείων εκπρόσωποι πανεπιστημίων και δημόσιων σχολών, φοιτητές, σπουδαστές ευρωπαϊκών σχολών φροντιστών, και φορείς από μη κερδοσκοπικές εταιρίες και ιδρύματα για μετάδοση της τεχνογνωσίας μας. Ο τρόπος οργάνωσης της μονάδας και το Δυναμικό Μοντέλο Φροντίδας αποτελεί σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες μας και λειτουργεί ως πρότυπο για την ανάπτυξη ανάλογων δομών στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Σήμερα, συνεχίζουμε παλαιότερες συνεργασίες με Κολέγια και Σχολές Ανθρωπιστικών Σπουδών, ενώ ανοίγονται νέες συνεργασίες με σχολές παραϊατρικών επαγγελμάτων. Ο Άκτιος αποτελεί πλαίσιο πρακτικής άσκησης για φοιτητές Νοσηλευτικής του Τ.Ε.Ι Αθηνών και για φοιτητές του τμήματος Λογοθεραπείας του Τ.Ε.Ι Καλαμάτας, ενώ έχει ξεκινήσει η συνεργασία με σχολές Φυσικοθεραπείας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εκπαίδευσης συνεχίζονται οι συνεργασία μας και με φορείς εναλλακτικών τρόπων θεραπευτικής παρέμβασης όπως η Χοροθεραπεία η Δραματοθεραπεία και το Θεατρικό Παιχνίδι.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς συμμετείχε ως εταίρος στο Έργο «Επαγγελματικό Πιστοποιητικό Φροντίδας Ηλικιωμένων» (Elderly Care Vocational Skill Building and Certification) που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο του Προγράμματος Leonardo da Vinci.

Στο πλαίσιο αυτού του έργου, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο 2008, δημιουργήθηκε ένα σύστημα επαγγελματικής κατάρτισης που απονέμει στους συμμετέχοντες το «Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Φροντίδας Ηλικιωμένων» στον τομέα Υγείας και Ευημερίας.

Η κατάρτιση αξιοποιεί το πρόγραμμα ηλεκτρονικής μάθησης που είχε αναπτυχθεί από το Έργο «Κατάρτιση Φροντιστών Ηλικιωμένων» (2005-2007) και δίνει τη δυνατότητα απόκτησης ενός νέου τίτλου σπουδών, με ουσιαστικό επαγγελματικό περιεχόμενο, σε επίπεδο μετά-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ISCED 4VOC).

Με τη συμμετοχή τοπικών εταίρων, οίκων ευγηρίας, εθελοντικών οργανισμών φροντίδας ηλικιωμένων, τοπικών αρχών, κλπ., έχει δημιουργηθεί, σε περιφερειακό επίπεδο, ένα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Αστικό Παρατηρητήριο για τη Φροντίδα Ηλικιωμένων» με σκοπό τη διάχυση της σχετικής πληροφόρησης και την ανεύρεση δυνητικών εκπαιδευόμενων.

Θεωρητική κατάρτιση και πρακτική άσκηση παρέχονται δωρεάν και πραγματοποιούνται στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος» (Αγ, Παρασκευή) και «Νέα Θάλπη» (Αγ. Στέφανος Αττικής) οι οποίες έχουν επιλεγεί από το Ε.Β.Ε.Π, σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ Σ.Β.Ι.Ε.

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ενεργά στο καινοτόμο αυτό έργο, παρακαλείσθε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, αποστέλλοντας σχετικό e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) με τα στοιχεία σας αναλυτικά ή τηλεφωνώντας στο 210 41.70.529.

Ανάδοχος του Έργου είναι η κυπριακή εταιρεία Trisys και εταίροι:

 • Amalgama Information Management Ltd και Πολυδύναμο Ίδρυμα Δήμου Στροβόλου (ΚΥΠΡΟΣ)
 • Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά και KEK ΣBIE (ΕΛΛΑΔΑ)
 • Κέντρο Επαγγελματικών Σπουδών DOCETE OMNES και Συνομοσπονδία Ενώσεων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΣΠΑΝΙΑ)
 • Σχολή Κοινωνικής Ευημερίας Πανεπιστημίου PECS και Ίδρυμα Κοινωνικής Προσφοράς CARITAS (ΟΥΓΓΑΡΙΑ)
 • Κέντρο Γεροντολογίας Πανεπιστημίου Vilnius και Κέντρο Κοινωνικοποίησης και Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ)

Πατήστε εδώ για να δείτε το πιστοποιητικό μας

ecvc-icon  ecvc-site-icon 

Συνεργασία με Άγγελους της Χαράς

Οι Άγγελοι της Χαράς στον Άκτιο

Οι Άγγελοι της Χαράς στον ΆκτιοΒασική κατεύθυνση των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων Άκτιος είναι η απασχόληση των ενοίκων μας  και η συμμετοχή τους σε ομαδικές δραστηριότητες. Διατηρώντας αυτή τη βασική αρχή και εμπλουτίζοντας τις δραστηριότητες μας, ο Άκτιος ξεκίνησε συνεργασία με τους “Άγγελους της Χαράς”. “Οι Άγγελοι της Χαράς” είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία που δημιουργήθηκε το 2014 από μια ομάδα καλλιτεχνών με στόχο την επαναφορά της χαράς όπου υπάρχει ανάγκη. Επισκέπτονται Νοσοκομεία, Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, Ιδρύματα παιδικής προστασίας καθώς και Σχολεία. Μέσα από διαδραστικές μουσικο-θεατρικές εκδηλώσεις, εικαστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, μέσα από το ρυθμό και τα τραγούδια, δίνουν πνοή αισιοδοξίας και ελπίδας προκειμένου η ζωή να βγει και πάλι νικητής. Για το επόμενο διάστημα θα συναντάμε τους Άγγελους της Χαράς μια φορά το μήνα σε κάθε μια από τις τρεις μονάδες του Άκτιου.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους: http://www.angelsofjoy.gr/gr/

Οι Προμηθευτές μας

Adassouras Alarm SystemAdassouras Alarm System

Η Adassouras Alarm System δραστηριοποιείται και ειδικεύεται στα συστήματα ασφαλείας συναγερμοί-κάμερες-πυρανίχνευση από το 1981. Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας για επαγγελματίες & ιδιώτες. Αποτελείται από στελέχη με πολυετή πείρα στα συστήματα ασφαλείας και είναι εξοπλισμένη με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, χρησιμοποιώντας επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας & αντοχής.

Affidea ΕυρωιατρικήAffidea Ευρωιατρική
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ

O Όμιλος Υγείας AFFIDEA ανήκει στη Waypoint Capital, έναν από τους μεγαλύτερους επενδυτές σε Life Sciences, με τομείς δραστηριότητας την Ακτινοθεραπεία, τις Διαγνωστικές Εξετάσεις και την Ακτινολογία. Είναι ο μεγαλύτερος πάροχος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, με παρουσία σε 18 χώρες και 246 μονάδες υγείας. H Αffidea Ελλάδας, είναι η ελληνική θυγατρική εταιρεία της AFFIDEA προσμετρώντας ήδη 12 χρόνια παρουσίας. Σήμερα, λειτουργεί ένα εκτεταμένο δίκτυο διαγνωστικών εργαστηρίων, εγκατεστημένων σε πρότυπους ιατρικούς χώρους με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και αισθητικής, ιατρικό εξοπλισμό με τεχνολογία αιχμής, στελεχωμένα από καταξιωμένους ιατρούς στο είδος τους και συνδεδεμένα μεταξύ τους με το πλέον σύγχρονο σύστημα τηλεϊατρικής στην Ελλάδα.

ΑρτόπολιςΑρτόπολις

Η αλυσίδα των αρτοποιείων-ζαχαροπλαστείων Αρτόπολις δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1994. Με μεγάλη οικογενειακή ιστορία στην αγνή, παραδοσιακή αρτοποιεία και με παρακαταθήκη τις διαχρονικές συνταγές που δημιουργήθηκαν και δοκιμάστηκαν στα παράλια της Κωνσταντινούπολης και της Αλεξάνδρειας, τόπους καταγωγής της οικογένειας Κοντιλιέρη, δημιουργήσαμε τρία αρτοποιεία, τρεις νέες Πόλεις του Άρτου στις πιο όμορφες περιοχές της Αθήνας - Βάρκιζα, Βουλιαγμένη και Κηφισιά.

ASPECTASPECT ADVERTISING
& TRADING

Η ASPECT ADVERTISING & TRADING δραστηριοποιείται από το 1994 στην εισαγωγή, εμπορία, κατασκευή και εκτύπωση διαφημιστικών δώρων.Η συνεχής ανοδική πορεία της εταιρείας, ο σεβασμός και η συνέπεια απέναντι στον πελάτη αποτελούν τα εχέγγυα μιας σταθερής και επιτυχημένης συνεργασίας μαζί μας.

Ατομική Φροντίδα Α.Β.Ε.Ε / Πλαστικά Ελλάδος Α.Β.Ε.Ε.Ατομική Φροντίδα Α.Β.Ε.Ε / Πλαστικά Ελλάδος Α.Β.Ε.Ε.

Ο όμιλος εταιριών Paperheart αποτελείται από τα Πλαστικά Ελλάδος και την Ατομική Φροντίδα. Η Ατομική Φροντίδα Α.Β.Ε.Ε. διαθέτει υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής ειδών ατομικής υγιεινής, πάνες ενηλίκων, εσώρουχα ενηλίκων, υποσέντονα κλπ. Η Πλαστικά Ελλάδος είναι η μεγαλύτερη και η πιο σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας χάρτου στην Ελλάδα και παράγει όλα τα προιόντα χάρτου, χαρτί υγείας, κουζίνας, χαρτοπετσέτες κλπ. Οι εταιριες δραστηριοποιούνται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Βιομηχανική περιοχή Ασπροπύργου, Αττικής, Ελλάδα.

bitmap Γραφικές Τέχνεςbitmap Γραφικές Τέχνες

Η Bitmap προσφέρει από το 2009, ιδέες & λύσεις στο χώρο των Γραφικών Τεχνών με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας & σύγχρονα υλικά εκτύπωσης.

ΔΑΒΟΥΤΗΣ Α.Ε.ΔΑΒΟΥΤΗΣ Α.Ε.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο, με σεβασμό στις διατροφικές του ανάγκες και στη συνεχή αναζήτηση της επιλεγμένης ποιότητας, η εταιρεία ΔΑΒΟΥΤΗΣ Α.Ε., κυριαρχεί στον κλάδο της Εμπορίας & Επεξεργασίας Κρεάτων πλέον των 50 ετών.

DGSOFTDGSOFT

Η DGSOFT είναι επίσημος και πιστοποιημένος συνεργάτης της SoftOne με ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα (από το 2006) και την Κύπρο (από το 2015). Δραστηριοποιείται στη διάθεση πρωτοποριακών υπηρεσιών πληροφορικής τεχνολογίας, μηχανογραφικών λύσεων, cloud computing εφαρμογών και προϊόντων business software (ERP - CRM).

ΔΙΑΝΟΜΕΥΣ ΕΠΕΔΙΑΝΟΜΕΥΣ ΕΠΕ

Η εταιρεία ΔΙΑΝΟΜΕΥΣ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1997 από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των τροφίμων με στόχο να καλύψει τον απαιτητικό τομέα της τροφοδοσίας των χώρων μαζικής εστίασης σε όλη την Ελλάδα. Η ΔΙΑΝΟΜΕΥΣ διανέμει καθημερινά στην Ελληνική αγορά είδη άριστης διατροφικής ποιότητας σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, χώρους γρήγορης εστίασης, εταιρείες catering, καφετέριες, κυλικεία εταιριών, αεροπορικές και ναυτιλιακές εταιρείες και γενικά επιχειρήσεις μαζικής εστίασης κάθε μεγέθους.

FORMULA ΠυροσβεστήρεςFORMULA Πυροσβεστήρες

Η FORMULA, ιδρύθηκε το 1971 και είναι κατασκευαστική εταιρεία με αποκλειστική δραστηριότητα την Πυροπροστασία και παράλληλα Πιστοποιημένο Κέντρο Επανελέγχου Χαμηλής & Υψηλής Πίεσης. Η συνεχής εκπαίδευση των στελεχών και τεχνικών της, αλλά και η πολύ στενή σχέση της με διεθνείς κατασκευαστικούς Οίκους πυροσβεστικού εξοπλισμού, εξασφαλίζει την παροχή υπηρεσιών και εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας.

HiTEL - Καφετζής ΔημήτριοςHiTEL - Καφετζής Δημήτριος

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΜΕΛΕΤΕΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

ΚΑΥΚΑΣΚΑΥΚΑΣ

Η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. είναι κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, βιομηχανίας, ενεργειακών λύσεων και τεχνολογίας. Μέσα από το σύγχρονο πανελλαδικό δίκτυο των καταστημάτων της, το Τμήμα Πωλήσεων Β2Β, το εξειδικευμένο Τμήμα Φωτισμού, τα δύο Κατασκευαστικά Τμήματα Ηλεκτρικών Πινάκων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, το Τμήμα Ενεργειακών Λύσεων & Βιομηχανίας και το Τμήμα Διαχείρισης Έργων, η ΚΑΥΚΑΣ έχει τη δύναμη να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες της.

ΚΑΥΚΑΣ ΑΝΔΡ. ΙΩΑΝΝΗΣΚΑΥΚΑΣ ΑΝΔΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ

Η επιχείρηση ΚΑΥΚΑΣ ΑΝΔΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ δραστηριοποιείται από το 1983 στο εμπόριο τροφίμων & χαρτικών-απορρυπαντικών, στηρίζοντας τα ελληνικά προϊόντα.

makeitrealMAKEITREAL

Κατασκευή Ιστοσελίδων, Διαδικτυακή Ταυτότητα, Social Media, Υποστήριξη, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. - MobiakcareΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. - Mobiakcare

Η ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1977 στα Χανιά της Κρήτης. Σήμερα η ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην περιοχή των Βαλκανίων, της Ευρώπης και της μέσης Ανατολής στον κλάδο του Ιατρικού Εξοπλισμού και των συστημάτων πυρόσβεσης.

Οι δραστηριότητες της ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε. αναπτύσσονται σε τρεις βασικούς τομείς:

 1. Ιατρικός εξοπλισμός υπό την επωνυμία της Mobiakcare.
 2. Βιομηχανικά και ιατρικά αέρια
 3. Πυροσβεστικός εξοπλισμός.

Η MOBIAKCARE με έναν κατάλογο με περισσότερα από 800 προϊόντα , παρέχει λύσεις με προϊόντα για τη φροντίδα και την αποκατάσταση των ηλικιωμένων, αλλά και ατόμων που χρήζουν φροντίδας. Η ευρεία γκάμα των προϊόντων της MOBIAKCARE περιλαμβάνει αναπνευστικές συσκευές, αναπηρικά αμαξίδια, βοηθήματα για την καθημερινή φροντίδα, αξεσουάρ μπάνιου, βοηθήματα περιπάτου, βαριατρικά προϊόντα, ορθοπεδικά - ορθωτικά προϊόντα και ιατρικό εξοπλισμό γραφείου.

MY SERVICESMY SERVICES

Η MY SERVICES δραστηριοποιείται κινούμενη στο χώρο των ιδιωτικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, καθαρισμού καθώς επίσης και στον τομέα εύρεσης προσωπικού των ξενοδοχειακών και νοσοκομειακών μονάδων.

ΠΙΝΔΟΣΠΙΝΔΟΣ

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός ΠΙΝΔΟΣ, ο μεγαλύτερος Συνεταιρισμός στην Ελληνική Πτηνοτροφία, από το 1958 διαγράφει μια συνεχώς ανοδική πορεία στην ελληνική, αλλά και τη διεθνή αγορά, βάζοντας τον πήχη ολοένα και ψηλότερα, με την ποιότητα των προϊόντων του, την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, αλλά και την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

P.T.SystemsP.T.Systems

Η P.T.Systems δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης, μηχανοργάνωσης και επιχειρησιακού λογισμικού προς όφελος των επιχειρήσεων, βελτιώνοντας τον τρόπο λειτουργίας και αναβαθμίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους πελάτες τους. Οι λύσεις που παρέχουμε αξιοποιούν σύγχρονες τεχνολογίες όπως Λογισμικές Εφαρμογές Εμπορικής Διαχείρισης, Συστήματα Ασύρματης Κλήσης, Συστήματα POS (Point of Sales), Security & Access Control Systems, Software & Application Development καθώς και Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Πληροφορικής, Τεχνική Υποστήριξη & Service.

TrapTrap

H Trap δραστηριοποιείται στις απολυμάνσεις - απεντομώσεις και στις υπηρεσίες προστασίας της δημόσιας υγιεινής. Αποστολή της είναι να προστατεύει, να επιλύει προβλήματα υγειονομικής φύσης και να απομακρύνει τα βλαβερά παράσιτα από τους χώρους που δεν επιτρέπεται να υπάρχουν. Διαθέτει τέσσερις επιστήμονες γεωπόνους και υγιεινολόγους και άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για να εκτελεί απεντομώσεις και μυοκτονίες σε κατοικημένους χώρους. Η Trap είναι πιστοποιημένη με ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001 για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.

Η Zagonis & Co.Zagonis & Co.

Η Zagonis & Co. αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής πλυντηριακού εξοπλισμού σε Ευρώπη και Αμερική, ενώ εισάγει τα καλύτερα προϊόντα παγκοσμίως όσον αφορά στις εφαρμογές επαγγελματικών πλυντηρίων, επαγγελματικών σιδερωτηρίων, πρεσών, διπλωτικών και τροφοδοτικών μηχανών ιματισμού, εξοπλισμού στεγνοκαθαριστηρίων κ.α.

Δραστηριότητες στον Άκτιο

Οι ένοικοί μας παίζουν, απασχολούνται, συμμετέχουν, ψυχαγωγούνται, περιηγούνται
και γνωρίζουν νέα πράγματα καθημερινά.

Διαβάστε περισσότερα

Φυσικοθεραπεία και Άσκηση

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην άσκηση και στην κινητοποίηση των ενοίκων μας για καλή φυσική κατάσταση και ποιότητα ζωής.

Διαβάστε περισσότερα

Εργασία και Εκπαίδευση

Υγιές εργασιακό περιβάλλον, εκπαίδευση, ευκαιρίες εξέλιξης, ιδιωτική ασφάλιση γιατί θέλουμε κοντά μας τους καλύτερους!

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικές Υπηρεσίες

 • Προγράμματα Αξιολόγησης
 • Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια
 • Βραχύχρονη φιλοξενία
 • Ημερήσια απασχόληση
 • Πρόγραμμα Φροντίδας στο Σπίτι
 • Μονάδα Διαβίωσης για Ασθενείς με Νόσο Alzheimer
 • Νοητική Ενδυνάμωση στον Άκτιο ή στην Κοινότητα
 • Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Δελτία Τύπου

Διαβάστε τα δελτία τύπου των εκδηλώσεων των Μονάδων του Άκτιου.

Διαβάστε περισσότερα

Άκτιος

Άκτιος
Οδός Ηπείρου 17, Αγία Παρασκευή
τηλ: 2106515268, 216 9001034

ΑΚΤΙΟΣ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Άκτιος Μονάδα Alzheimer

Άκτιος Μονάδα Alzheimer
Οδός Ηπείρου 17, Αγία Παρασκευή
τηλ: 2106523623

ΑΚΤΙΟΣ ΜΟΝΑΔΑ ALZHEIMER
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Άκτιος Οδηγός

Άκτιος Οδηγός
Λεωφόρος Ευελπίδων
(πρώην κτίριο ΣΕΟ), Βάρη
τηλ: 210 8973614, 210 8971413

ΑΚΤΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
ΒΑΡΗ

Άκτιος Άρτ Παλάς

Άκτιος Αρτ Παλάς
Οδός Πεντέλης 55, Μαρούσι
τηλ: 2108025125, 210 8022912

ΑΚΤΙΟΣ ΑΡΤ ΠΑΛΑΣ
ΜΑΡΟΥΣΙ

Εταιρικο Προφιλ

Φωτογραφιες και βιντεο εκδηλωσεων

Φωτογραφιες και βιντεο χωρων